“De meeste voldoening haal ik uit het begeleiden van een ondernemer in alle fasen van zijn ondernemerschap.”

Ricardo Goldbach - Partner Samenstelpraktijk

“De meeste voldoening haal ik uit het begeleiden van een ondernemer in alle fasen van zijn ondernemerschap.”

Ricardo Goldbach - Partner Samenstelpraktijk

HET VERHAAL VAN...

Ricardo Goldbach

Zo ervaren onze medewerkers het werken bij Newtone
Newtone is een leuke, jonge, dynamische club. En ook nog eens super professioneel. Bovendien: wanneer kandidaten hier een rondleiding en een gesprek hebben gehad, zijn ze zo enthousiast dat ze hier willen komen werken. Bijna alle kandidaten, op een enkele uitzondering na. Dat zegt genoeg toch?

Brede ondersteuning

Onze business line werkt voor uitdagende klanten in heel uiteenlopende branches zoals vastgoed, bouw, hightech-maakindustrie, paarden, internationaal en (groot)handel. Een heel groot deel daarvan is een (internationaal) mkb-familiebedrijf.
We ondersteunen ondernemers in hun bedrijfsvoering op het gebied van accountancy. Zo kan de ondernemer op basis van actuele data zijn onderneming aansturen. Verder stellen wij veel jaarrekeningen samen en voegen we een samenstellingsverklaring toe, die aangeeft dat je vakkundige hulp hebt gekregen bij de jaarrekening. Zo voldoet de klant netjes aan wet- en regelgeving. Maar onze ondersteuning is natuurlijk nog veel breder dan dat.

Een klant écht kunnen helpen

De meeste voldoening haal ik uit het begeleiden van een ondernemer in alle fasen van zijn ondernemerschap. Niet alleen zakelijk, ook bij vragen over de privésituatie. Dat hangt - zeker bij een DGA - sterk samen. Het is fijn om iemand heel goed te begeleiden zodat hij of zij geen zorgen heeft, rust heeft en dankbaar is. Na een tijdje bouw je een mooie vertrouwensband op. Als iemand zijn zorgen met je deelt of vertelt dat hij het niet meer ziet zitten, en dat je dan écht kunt helpen. Het mooiste moment is om een ondernemer met wie je vanaf de start gewerkt hebt, uiteindelijk te mogen begeleiden bij de succesvolle verkoop van zijn bedrijf. Dan is het verhaal compleet. Soms vraagt een DGA dan of je hem daarna ook nog kunt begeleiden. Na de verkoop, of na het pensioen, gebeurt er ook nog veel. Ik begeleid ondernemers in alles wat hen bezighoudt. Een schenking naar de kinderen. Of een scheiding. Ook dan doe je ertoe voor hen. Dat zakelijk en privé zo met elkaar vervlochten zijn, dat maakt het heel dynamisch.

Dit maakt Newtone anders

Wij zijn echt verder met onze digitalisering. Ik hoor wel eens hoe andere kantoren werken; die lopen nog echt wel achter op ons. We doen meer digitaal. En we maken veel meer gebruik van data-analyse. Om een voorbeeld te noemen: we maken gebruik van een radar. In een grafische weergave kunnen wij – maar ook de ondernemer – direct zien wat goed en wat minder gaat voor de onderneming. Alle data is daarin verzameld, zodat we in één oogopslag zien wat de status is op fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Iets is rood, grijs of groen. Zo maken we ook voor de ondernemer de situatie direct inzichtelijk. Hij weet dan bijvoorbeeld dat hij risico loopt. Op basis daarvan kan hij keuzes maken. Door te digitaliseren, zijn we in staat snel mee te gaan met ontwikkelingen. En zo blijft er meer tijd over voor de écht leuke dingen. Bijvoorbeeld voor het uitgebreid bespreken van de radar. We kunnen dan de diepte in en dan komen er ook weer andere dingen ter sprake. Het is dus niet een standaard rondje om de kerk. We praten diepgaand over de klant of zijn business.
Nog een voorbeeld: we hebben ‘aan de achterkant’ monitors die onze processen in de gaten houden. Daarmee dwingen we onze beste manier van werken af. En kunnen we altijd kwaliteit garanderen, want dat vinden we belangrijk. Daardoor is het niveau hoog en is het werk ook uitdagender en complexer.

Werken aan de beste versie van jezelf

Wil je werken voor de top van het mkb, dan moet je voor ons kiezen. Bovendien krijg je hier echt de vrijheid om je te ontwikkelen en de beste versie van jezelf te worden. Ook werk je in een kwalitatief hoogwaardige omgeving en heb je te maken met mooie uitdagende klanten.
De betrokkenheid van collega’s is groot, als er belangrijke gebeurtenissen zijn in je leven. Bij de geboorte van mijn kinderen werd ik overladen met kaartjes, bloemen en cadeautjes. Niet alleen van directe collega’s. Die persoonlijke benadering voel je altijd. Na het overlijden van mijn moeder kreeg ik meteen veel appjes. En toen ik weer op kantoor was, kwamen er steeds collega’s naar me toe om te vragen hoe het ging. Er wordt heel persoonlijk en oprecht gereageerd, dat is heel mooi. En dat is zeker niet overal zo.

De kernwaarden van Newtone

Gedreven vakmanschap.

Wij ondersteunen jouw groei en ontwikkeling.

Menselijke betrokkenheid.

Wij zijn betrokken, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Impactvol eigenaarschap.

Hier kun je impact maken. Op je werk en op de wereld om je heen.

Onvoorwaardelijke samenwerking.

Creëer een betere toekomst door elkaar te blijven helpen.

Werk zoals jij wilt.

Op één van onze dertien kantoren, thuis of bij de klant.
Met dertien vestigingen zijn we groter dan je misschien denkt. Werken vanuit Limburg, Brabant of de Randstad? Het kan allemaal. Onze kantoren werken vanuit één visie, maar wel met ieder zo zijn eigen, lokale cultuur. En dat blijft. Zodat jij je thuis voelt, waar je ook werkt.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?