“De sfeer hier is professioneel, maar laagdrempelig.”

Nicole Steins - 

“De sfeer hier is professioneel, maar laagdrempelig.”

Nicole Steins - 

HET VERHAAL VAN...

Nicole Steins

Zo ervaren onze medewerkers het werken bij Newtone
Wij zijn een afdeling waarin een goede sfeer belangrijk is en we onszelf en ons product steeds verder ontwikkelen. Door samen te evalueren en in gesprek te blijven over de dingen die wij meemaken, komen we samen verder. Er is een groot gevoel van het samen doen, klaarstaan voor elkaar en ons samen verder ontwikkelen. We hebben wekelijks een vast overlegmoment, waarin we stilstaan bij de afgelopen week. Niet alleen zakelijk, maar ook hoe het gaat in het algemeen.

Open voor verandering

De klanten die wij (idealiter) bedienen staan open voor verandering. Zij erkennen dat sommige zaken structureel te weinig aandacht krijgen en ze zien de toegevoegde waarde van het gestructureerde en projectmatige concept dat wij aanbieden. Het gaat vooral om mkb-bedrijven en familiebedrijven. In principe werken we voor alle branches. Op dit moment zijn het met name bestaande klanten van kantoor, maar de wens is om straks ook nieuwe klanten te werven met ons multidisciplinaire concept.
We werken heel nauw samen met alle andere disciplines van kantoor. Wij zijn geen accountants of fiscalisten, eerder generalist dan expert. Ons doel is te adviseren en ondersteunen, maar bovenal te verbinden. Wij hebben intensief en repeterend contact met de klant en haar medewerkers en helpen hen om de doelstellingen te behalen die ze beogen. We kijken zo breed mogelijk naar de vraagstukken waar onze klanten mee te maken hebben. Zodra wij die scherp hebben, schakelen wij onze specialistische collega’s uit andere businesslines in. Wij zijn de ‘spelverdeler’ bij de implementatie van de roadmap en onze projectleiders zorgen ervoor dat zowel de klant als onze collega’s maximaal ondersteund en geïnformeerd worden en blijven.

Daarom kiezen voor Newtone

We zijn dynamisch kantoor, waar zowel mensen rondlopen met enorm veel vakkennis als mensen die heel goed zijn in het onderhouden van relaties en adviseren vanuit breder perspectief. Ook zijn we een groot en ambitieus kantoor dat met zijn tijd meegaat, dat openstaat voor veranderingen en dat constant in beweging is. En je krijgt bij ons de kans jezelf te ontwikkelen door goede begeleiding op de werkvloer, de Academy en de mogelijkheid om externe cursussen of opleidingen te volgen. Bovendien is de werksfeer goed; laagdrempelig en informeel, maar wel zakelijk en met een duidelijke wens om het goed te doen voor de klanten. 

De kernwaarden van Newtone

Gedreven vakmanschap.

Wij ondersteunen jouw groei en ontwikkeling.

Menselijke betrokkenheid.

Wij zijn betrokken, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Impactvol eigenaarschap.

Hier kun je impact maken. Op je werk en op de wereld om je heen.

Onvoorwaardelijke samenwerking.

Creëer een betere toekomst door elkaar te blijven helpen.

Werk zoals jij wilt.

Op één van onze dertien kantoren, thuis of bij de klant.
Met dertien vestigingen zijn we groter dan je misschien denkt. Werken vanuit Limburg, Brabant of de Randstad? Het kan allemaal. Onze kantoren werken vanuit één visie, maar wel met ieder zo zijn eigen, lokale cultuur. En dat blijft. Zodat jij je thuis voelt, waar je ook werkt.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?