''Gave momenten beleef ik regelmatig, als ik merk dat een klant oprecht blij is met wat ik voor hem of haar beteken.''

Loes Smolders - Senior Manager Belastingadvies

''Gave momenten beleef ik regelmatig, als ik merk dat een klant oprecht blij is met wat ik voor hem of haar beteken.''

Loes Smolders - Senior Manager Belastingadvies

HET VERHAAL VAN...

Loes Smolders

Zo ervaren onze medewerkers het werken bij Newtone
De sfeer van onze businessline is gemoedelijk, met aandacht voor elkaar. Een sfeer waarin iedereen gelijk is. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en ook zeker voor een grapje. Ieders betrokkenheid bij elkaar is groot. En er is een goede mix tussen jong en oud. Naast het werk organiseren we als team lunches, borrels en teamuitjes om zo op een informele manier met elkaar in contact te zijn. In corona-tijd hebben we een aantal digitale uitjes georganiseerd. Iets minder persoonlijk, maar dat waren toch gezellige avonden. Bijna iedereen deed daaraan mee, dat laat de betrokkenheid van onze collega’s zien. Want ook al was het in de avonduren en voor enkele collega’s allesbehalve ideaal, zo achter de computer, iedereen nam graag de moeite om mee te doen.

Dagindeling

We verzorgen de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en we adviseren klanten als het gaat om fiscaliteit en alles wat daarbij komt kijken, in de breedste zin. Denk aan compliance, structurering en dergelijke. Een vaste indeling van een werkdag is er doorgaans niet, al zijn er wel een paar vaste momenten in de week. Op maandagmorgen starten we de week met een planningsoverleg. Dinsdag tussen de middag hebben we een algemeen vaktechnisch overleg, met verschillende specialismen samen. En eens in de twee weken hebben we op een ander moment in de week een specialisten-vto. Verder is de dag van een fiscalist elke dag anders. Afhankelijk van de besprekingen die zijn gepland - intern met collega’s of extern met klanten - en e-mails of andere vragen die binnenkomen, wordt onze dag en week gevuld.
Als fiscalisten werken we voor een breed scala aan klanten. Zowel voor de wat kleinere mkb-ondernemers, als voor grote internationale concerns. Het grootste deel bestaat uit middelgrote familiebedrijven. Het internationale team werkt voornamelijk voor internationale bedrijven. We werken heel vaak rechtstreeks met de DGA samen, met eigendom en leiding in één hand. Wat is volgens jou het verschil tussen belastingadvies bij Newtone en belastingadvies bij een ander kantoor? Wij werken bij Belastingadvies meer met generalisten én specialisten. Ook onze multidisciplinaire samenwerking is uniek. Al 15 jaar werk ik hier met plezier. Ik vind dat ons kantoor goud in handen heeft als het gaat om de interne samenwerking tussen alle verschillende disciplines. We kunnen een klant daarmee volledig ontzorgen op financieel, fiscaal en juridisch gebied.

Multidisciplinair

Ik werk dagelijks samen met mijn collega’s van de afdeling A&A en bijna dagelijks met de medewerkers van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Verder werk ik met enige regelmaat met advocaten en HR-adviseurs. We werken samen voor klanten alsof we collega’s van dezelfde businessline zijn. Je leert zo ontzettend veel van andere disciplines. En het is heel leuk om onderdeel te zijn van een team dat een klant volledig kan ontzorgen. Mijn standplaats is Waalre en ik overleg regelmatig met mijn collega’s van de algemene praktijk van Rosmalen. Als het gaat om inhoudelijke klantcasussen, maar ook als het gaat om klantbediening in het algemeen. Verder heb ik contact met collega’s van de andere vestigingen via de vto’s, waarbij collega’s van alle vestigingen gemixt zijn. 
Gave momenten beleef ik regelmatig, als ik merk dat een klant oprecht blij is met wat ik voor hem of haar beteken. Echt onvergetelijke hoogtepunten tijdens mijn carrière zijn toch wel mijn deelnames aan Alpe d’HuZes 2012, 2013 en 2015, samen met collega’s. Een ander moment dat me echt is bijgebleven, is het personeelsuitje naar De Vrienden van Amstel Live.

De kernwaarden van Newtone

Gedreven vakmanschap.

Wij ondersteunen jouw groei en ontwikkeling.

Menselijke betrokkenheid.

Wij zijn betrokken, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Impactvol eigenaarschap.

Hier kun je impact maken. Op je werk en op de wereld om je heen.

Onvoorwaardelijke samenwerking.

Creëer een betere toekomst door elkaar te blijven helpen.

Werk zoals jij wilt.

Op één van onze dertien kantoren, thuis of bij de klant.
Met dertien vestigingen zijn we groter dan je misschien denkt. Werken vanuit Limburg, Brabant of de Randstad? Het kan allemaal. Onze kantoren werken vanuit één visie, maar wel met ieder zo zijn eigen, lokale cultuur. En dat blijft. Zodat jij je thuis voelt, waar je ook werkt.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?