‘’Ons klantenpakket is breed, doordat we multidisciplinaire diensten aanbieden.’’

Jan Verlijsdonk - Senior Manager Pre-Audit

‘’Ons klantenpakket is breed, doordat we multidisciplinaire diensten aanbieden.’’

Jan Verlijsdonk - Senior Manager Pre-Audit

HET VERHAAL VAN...

Jan Verlijsdonk

Zo ervaren onze medewerkers het werken bij Newtone
Op de afdeling Pre-audit werken we hard, maar met veel plezier en een lach. We zijn een hecht team waarin we naast werkinhoudelijk ook op de hoogte zijn van elkaars privé-omstandigheden. Iedereen staat voor elkaar klaar. Leuke momenten vieren we met een kleinigheidje en als het met iemand even wat minder gaat, zijn we er om te helpen. Elk jaar organiseren we verschillende activiteiten zoals etentjes, avondjes uit en barbecues, om elkaar ook naast het werk te leren kennen. Het is belangrijk om vertrouwd te zijn met je team, zodat je op een open en leuke manier samen kunt werken.
Bij Newtone vinden we werkplezier en ontwikkeling belangrijk. Daarom luisteren we goed naar persoonlijke wensen en bepaal je op basis daarvan je ontwikkelpad. Dat kan zelfs leiden tot een switch binnen de afdelingen. Daarnaast houden we het werkplezier hoog door enerzijds uitdagend werk en anderzijds door een fijne, open en gezellige sfeer.

Jouw eigen ontwikkelpad

Als afdeling Pre-audit ondersteunen we de afdeling Audit. We helpen klanten bij het opstellen van jaarrekeningen en fiscale posities, het verbeteren van interne beheersing en stuurinformatie, en we assisteren bij tussentijdse cijfers en de afsluiting van het boekjaar. Op onze afdeling is geen sprake van een vaste dagindeling. Door de variatie in opdrachten en door ad hoc-projecten zijn onze werkdagen altijd afwisselend. De klantbehoeftes staan bij ons voorop, ongeacht de vestiging waar de klant wordt bediend. Daardoor verlenen we onze Pre-audit-dienstverlening bij klanten van verschillende vestigingen. We hebben dus met meerdere vestigingen contact.
Ons klantenpakket is breed, doordat we multidisciplinaire diensten aanbieden. Van grote samenstelklanten tot controleklanten die behoefte hebben aan ondersteuning van de financiële afdeling. We werken veel voor familiebedrijven en andere mkb-bedrijven, ook de grootte varieert. De klantbehoeftes staan bij ons voorop, ongeacht de vestiging waar de klant wordt bediend. Daardoor verlenen we onze Pre-audit-dienstverlening bij klanten van verschillende vestigingen. We hebben dus met meerdere vestigingen contact.

Brede dienstverlening

Doordat we zowel samenstel- als controleklanten bedienen, hebben we veelvuldig contact met de Samenstelpraktijk en de Controlepraktijk. Daarnaast werken we veel samen met belastingadviseurs, BTW- en Loonheffingspecialisten en HRM-adviseurs, in verband met verschillende vraagstukken bij het verbeteren van de interne beheersing. Hierdoor word ik breed opgeleid en kan ik mezelf ontwikkelen tot een brede adviseur voor mijn klanten.  Ik vind het gaafste van Newtone dat je alle ruimte krijgt om te ontdekken waarin je je wilt ontwikkelen. En dat die ontwikkeling dan ook gestimuleerd wordt.

De kernwaarden van Newtone

Gedreven vakmanschap.

Wij ondersteunen jouw groei en ontwikkeling.

Menselijke betrokkenheid.

Wij zijn betrokken, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Impactvol eigenaarschap.

Hier kun je impact maken. Op je werk en op de wereld om je heen.

Onvoorwaardelijke samenwerking.

Creëer een betere toekomst door elkaar te blijven helpen.

Werk zoals jij wilt.

Op één van onze dertien kantoren, thuis of bij de klant.
Met dertien vestigingen zijn we groter dan je misschien denkt. Werken vanuit Limburg, Brabant of de Randstad? Het kan allemaal. Onze kantoren werken vanuit één visie, maar wel met ieder zo zijn eigen, lokale cultuur. En dat blijft. Zodat jij je thuis voelt, waar je ook werkt.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?