''Bij Newtone staan jouw eigen ontwikkeling en geluk centraal.''

Eline Adam - Opdrachtleider Pre-Audit

''Bij Newtone staan jouw eigen ontwikkeling en geluk centraal.''

Eline Adam - Opdrachtleider Pre-Audit

HET VERHAAL VAN...

Eline Adam

Zo ervaren onze medewerkers het werken bij Newtone
De sfeer bij Pre-Audit is gemoedelijk en heel erg prettig. We werken in een klein, hecht team en we weten wat we aan elkaar hebben. De betrokkenheid van iedereen binnen het team vind ik een belangrijke voorwaarde voor een goede samenwerking. Het is gezellig en laagdrempelig. Iedereen binnen het team krijgt de mogelijkheid om zichzelf op zijn of haar manier te ontwikkelen. Jouw ontwikkeling staat centraal en je krijgt de vrijheid om die door te maken in jouw eigen tempo.

Divers klantenbestand

Wij ondersteunen de afdeling Audit en stellen onder andere de jaarrekeningen op voor onze controleklanten. Onze klanten zijn daardoor erg divers en werkzaam in allerlei branches. Ze variëren van internationale bedrijven tot familie- en mkb-bedrijven. Door ons multidisciplinaire kantoor schakelen wij rechtstreeks met de afdelingen Audit en Belastingadvies. Je leert hierdoor heel veel over de jaarrekening en je doet ook veel fiscale kennis op. Daarnaast bieden wij ook ondersteunende dienstverlening aan onze klanten aan. Voor heel diverse vraagstukken, zoals hulp bij het opstellen van balansdossiers of ondersteuning bij de jaarafsluiting en bij het klaarstomen voor de controleplicht.

Uitzoeken wat écht bij mij past

Bij Newtone staat jouw eigen ontwikkeling en geluk centraal. Het kan en mag op jouw manier. Dit heb ik zelf in de afgelopen vierenhalf jaar mogen ervaren. Ik ben gestart op de afdeling Audit, maar kwam erachter dat dit niet helemaal bij mij paste. Newtone heeft mij de mogelijkheid gegeven om uit te zoeken wat écht bij mij past. Waar ik gelukkig van word. Ze gaven aan dat niets onmogelijk is. Dat vind ik ontzettend waardevol en belangrijk. Deze kans heeft ervoor gezorgd dat ik een switch heb gemaakt van de afdeling Audit naar Pre-Audit. Daar heb ik nog geen moment spijt van. Door deze switch heb ik het gevoel dat mijn kwaliteiten beter tot zijn recht komen en dat is voor mij erg belangrijk.

Teamuitjes 

We zijn laatst met ons team gezellig uit eten geweest. We zijn met ons team ook betrokken bij de afdeling Audit en daardoor gaan we ook gezellig mee met hun teamuitjes, zoals het jaarlijkse teamuitje in Den Bosch en met de borrels. Ik vind dit een heel belangrijke verbindende factor, het verstrekt de nauwe samenwerking en de sfeer binnen het team.

De kernwaarden van Newtone

Gedreven vakmanschap.

Wij ondersteunen jouw groei en ontwikkeling.

Menselijke betrokkenheid.

Wij zijn betrokken, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Impactvol eigenaarschap.

Hier kun je impact maken. Op je werk en op de wereld om je heen.

Onvoorwaardelijke samenwerking.

Creëer een betere toekomst door elkaar te blijven helpen.

Werk zoals jij wilt.

Op één van onze dertien kantoren, thuis of bij de klant.
Met dertien vestigingen zijn we groter dan je misschien denkt. Werken vanuit Limburg, Brabant of de Randstad? Het kan allemaal. Onze kantoren werken vanuit één visie, maar wel met ieder zo zijn eigen, lokale cultuur. En dat blijft. Zodat jij je thuis voelt, waar je ook werkt.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?